GREE SOYAL 2.5kW - GWH09AKC-K6DNA1A (Wi-Fi)

Energielabel (koelen / verwarmen): A +++ / A +++
Ionen-Generator
Infrarood sensor voor aanwezigheid
De mobiele sensor kan mensen lokaliseren om de richting van de luchtstroom te beheren. Automatische uitschakeling en aanpassing van de temperatuur aan de ruimtebezetting.
Slim ontdooien
Geoptimaliseerd beheer van ontdooitijden. Minimaliseert de tijd dat de hete lucht in de binnenunit circuleert terwijl de buitenkant ontdooit.
Bediening: Wifi, Google Home en Alexa​

Inclusief:

Afstandsbediening, Wifi module

Installatie materiaal zoals leidingen , goten , beugels e.d. zit niet bij de prijs inbegrepen.


Prijs incl. btw

1.070,00 €

GREE SOYAL 2.5kW - GWH09AKC-K6DNA1A (Wi-Fi)

Koelvermogen (Min./Nom./Max): 0,85 / 4,2 / 4,6 kW
Verwarmingscapaciteit (Min./Nom./Max): 0,9 / 4,0 / 5,3 kW
Verbruik vermogen - koeling (Min./Nom./Max):- / 0,8 / - kW
Verbruik vermogen - verwarming (Min./Nom./Max):- / 0.93 / - kW
Seizoensrendement SEER-koeling: 9SCOP: 5.1
Werkbereik (koelen): - 15 - 52 ° C
Werkbereik (verwarming): - 25 ~ 24 ° C
Geschikt voor ruimtes tot: 35 vierkante meter
Koelmiddel: R-32Voeding (fase / frequentie / spanning): 1 ~ / 50 / 220-240
Binnenhuis unitAfmetingen: 291 x 997 x 225 H x B x L (mm)
Gewicht: 13,5 kgGeluidsdruk - koeling (hoog / nom. / Laag / stil): 44/26 / - / 22 dB
Geluidsdruk - verwarming (hoog / nom. / Laag / stil): 44/26 / - / 22 dB
BuitenunitAfmetingen: 596 x 996 x 378 H x B x L (mm)Gewicht: 40 kg
Geluidsdruk - koeling (hoog / nom. / Laag / stil): 54 / - / - / - dB
Geluidsdruk - verwarming (hoog / nom. / Laag / stil): 54 / - / - / - dB

- De airconditioner met superieur comfort: hij heeft een intelligente sensor waarmee u de richting van de luchtstroom kunt kiezen, afzonderlijke en aanpasbare luchtstromen, maximale stilte. - Uniek ontwerp, gekenmerkt door een brede zilveren band met microgaatjes voor een zachte verspreiding van lucht in de kamer. - Extra glanzende afwerking met zilveren details - Infrarood-aanwezigheidssensor voor intelligente automatische aanpassing van de luchtstroom in de kamer volgens de positie van de mensen: naar of weg van de aanwezige mensen, stand-by bij afwezigheid van mensen gedurende een bepaalde tijd. - Grote luchtdeflector met brede beweging, gedekt door exclusief patent: de grote volledig omsloten gemotoriseerde deflector stelt u in staat om meer afstandelijke en meer uniforme lucht te leveren in een krachtige neerwaartse stroming als het koud is, maar geen directe stroming binnen 3, 5 meter in een straal hete lucht allemaal de weg naar beneden. - Aparte luchtverdeling links en rechts: de aan beide uiteinden geïnstalleerde motoren voor de linker en rechter kleppen regelen afzonderlijk de kleppen: 6 richtingsmodi. - 2 automatische modi - DC-omvormertechnologie - Digitale afstandsbediening met LCD-display - IFeel: zorgt voor de gewenste temperatuur op de exacte locatie waar de afstandsbediening is geplaatst - WIFI-bediening op afstand - Diverse luchtstroominstellingen - 7 ventilatorsnelheden - Programmeerbare timer - "Turbo" -functie - "Smart defrost": het ontdooiproces wordt alleen geactiveerd indien nodig, waardoor aanzienlijke energiebesparingen mogelijk zijn - "Voorkomen van koude tocht": voorkomen van het binnendringen van koude lucht tijdens de verwarmingsfunctie - "Stand-by - Intelligente "automatische herstart" - Zelfreiniging van de batterij van de binnenunit - "Opstarten met lage spanning": zeer laag verbruik tijdens het opstarten, waardoor interferentieproblemen met andere elektrische apparaten worden vermeden - Zelfdiagnose - Geoptimaliseerde luchtstroom in koude en warmte - Bedrade bediening optioneel - Optioneel deurbedieningscontact