LG ARTCOOL WIFI - 3.5kW/AC12BQ NSJ/AC12BQ UA3

  • UVnano™
  • Plasmaster™ Ionizer+
  • Stijlvol ARTCOOL-ontwerp
  • Sneller koelen
  • Energiebesparend
  • Minder geluid


Inclusief:
Afstandsbediening
Wifi-module

Installatie Materiaal zoals Leidingen, Goten, Beugels e.d. zit niet bij de prijs inbegrepen
.
Prijs incl. btw

995,00 €

LG ARTCOOL WIFI - 3.5kW/AC12BQ NSJ/AC12BQ UA3

Wandmodel Mirror:
Zeer complete airco in een stijlvol jasje
Geschikt voor een ruimte tot 90m3/40m2
Energie klasse A ++
Capaciteit, 3.5kW:
koelen min./nom/max. - 0.89 / 3.50 / 4.04
Verwarming min./nom/max - 0.89 / 4.00 / 5.10
Stijlvol ARTCOOL design
De inverter compressor van LG lost ongeschikt, ineffectief gebruik en problemen met lawaai op. Dit zorgt voor een snellere koeling, het apparaat krijgt een langere levensduur en is stiller.
De inverter compressor past de snelheid van een compressor voortdurend aan om de gewenste temperatuurniveaus te behouden. Bovendien bespaart een inverter compressor met energiebesparende frequentiebereik meer energie dan de gewone compressor. Dankzij de inverter compressor wordt lucht verder en sneller verspreid.
Meer dan 3 miljoen ionen steriliseren niet alleen de lucht die door de airconditioner gaat, maar ook de schadelijke stoffen en geuren die rond het toestel zweven. Het is bewezen dat de ionisator meer dan 99% van vastgehechte bacteriën binnen 60 minuten steriliseert. (Sterilisatie van meer dan 99,9% escherichia coli in 30 minuten)
U hebt op elk moment en vanaf elke locatie toegang tot uw airconditioner via een met wifi uitgeruste unit en de exclusieve LG SmartThinQ app voor huishoudelijke apparatuur van LG.
LG airconditioners werken met lage geluidsniveaus, dankzij de unieke asymmetrische ventilator van LG en de inverter compressor die onnodig geluid elimineert en een vloeiende werking mogelijk maakt.
Met de functie Active Energy Control kunt u het niveau van energieverbruik selecteren op basis van de situatie. Geniet van een koele en comfortabele atmosfeer terwijl u toch energie bespaart.
Het geoptimaliseerde design van de luchtuitlaat biedt een krachtigere luchtstroom die de kamer snel afkoelt.
De uitgebreide automatische reinigingsfunctie verhindert de vorming van bacteriën en schimmel op de warmtewisselaar en biedt zo een aangenamere omgeving voor meer comfort voor de de gebruiker.
Gebruikers kunnen de richting van de lamellen kiezen uit 6 vooraf ingestelde posities. Zo kunt u de exacte windblaasrichting instellen die u wenst.
LG airconditioners leveren koele lucht in elke hoek van de kamer. De draaifunctie in 4 richtingen blaast de lucht snel en efficiënt in veel richtingen.
De Gold Fin™ zorgt dat het oppervlak beter bestand is tegen corrosie en verbetert de duurzaamheid van de warmtewisselaar voor een veel langere periode.
De DUAL-Protection filter vangt stofdeeltjes op die groter zijn dan 10㎛.

Belangrijkste Kenmerken:

Inverter Compressor

Active Energy Control

Comfort Air

Plasmaster™ Ionizer

De LG Artcool airconditioner is ontworpen voor een harmonieuze integratie in uw interieur met een minimale en eenvoudige stijl. Het spiegelglas op de voorzijde van het product weerspiegelt de omliggende omgeving om het interieur en de integriteit te benadrukken.

Inverter compressor

Energiebesparing en snel koelen

Ionisator

Smart Thinq

Weinig geluid

Active Energy Control

Jet Cool

Automatische reiniging

Verticale lamellen in 6 stappen

Draaien in 4 richtingen

Gold Fin™

DUAL-Protection Filter